Deixa un comentari

THE TOASTERS A LES JORNADES MUSICALS DE L’ERMITA

L’1 de juliol a les 19.00h, The Toasters a les 20.00h. Portes obertes a les 18:30. Entrada 5€

Orgull incommensurable és poc per a definir la visita dels Toasters a les JMEP dintre de la seua gira europea. Pioners de l’ska al Estats Units per la revista “Billboard”, sempre han estat fidels als seus principis i han estat una influència enorme per milers de grups gràcies al seu Ska festiu i desenfadat des del 1981. Fundadors de Moon Records i indispensables per a grups tan influents com No Doubt, Hepcat, Slackers y Pietasters… També han fet BSO’s, música per a MTV i Coca Cola….

Una llegenda, un mite musical de Nova York dels últims 30 anys a l’altura de vaques sagrades com Ramones, Blondie, Television. Ufff…oportunitat irrepetible per a ballar himnes atemporals i sentir l’orgull de veure i escoltar a una de les bandes puntals de la música independent. AMEN!

Com diu algú “Les tendències van i venen però The Toasters segueixen al solc”

Abans i després del concert, sessió musical amb PD Lucky Goodfellah http://www.myspace.com/luckygoodfellah Agustí Vericat González Director – CIAR Abrics de l’Ermita SPM Ulldecona Activa, SLU C/ Major, 49 43550 – Ulldecona Tel. 977 57 30 34 – Fax 977 72 06 22

Deixa un comentari